Tuesday, December 7, 2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

Βρείτε το βουνό που απεικονίζεται στη φωτογραφία και κερδίστε μια ημερήσια επίσκεψη με μοτοσυκλέτα στην τοποθεσία όπου τραβήχτηκε η εν λόγω φωτογραφία. Σε περίπτωση που υπάρξουν περισσότερες σωστές απαντήσεις θα γίνει κλήρωση για να αναδειχθεί ένας/μια νικητής/τρια (η μοτοσυκλέτα παίρνει δυο άτομα και το ένα είμαι εγώ, ο οδηγός). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ενήλικα άτομα με μια απάντηση στην παρούσα ανάρτηση. Εμπρόθεσμες θα θεωρούνται οι συμμετοχές που θα αποσταλούν ως τα μεσάνυχτα της 22ας Δεκεμβρίου 2010. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 23 Δεκεμβρίου 2010, ο/η δε τυχερός/ή θα πρέπει να κάνει χρήση του σχετικού δώρου εντός του 2011, κατόπιν συνεννόησης με τον οδηγό. Καλή επιτυχία!

2 comments:

crampack said...

τελειωσε ο διαγωνισμος? βρέθηκε ο νικητής? αν πήρε παράταση, δίνω απάντηση: Πάρνηθα
Και δεύτερη εναλλακτική. Ψηλορείτης. Κέρδισα?

soyunabroma said...

Crampack,
δυστυχώς τελείωσε ο διαγωνισμός και μάλιστα ξέχασα να αναρτήσω τη σωστή απάντηση, ως όφειλα, στις 23 Δεκεμβρίου... Όντως, το βουνό που ξεπροβάλλει από τα σύννεφα ανήκει στον Ψηλορείτη, που ήταν η δεύτερη επιλογή σου, η οποία υποβλήθηκε εκπρόθεσμα.
Μην πτοείσαι όμως, θα ακολουθήσουν και άλλοι παρόμοιοι διαγωνισμοί, οπότε έχε το νου σου και, ποιος ξέρει, μπορεί να σου χαμογελάσει η τύχη...